Üdv,, Jött-ment! Regisztráció RSS

Péntek, 2018-05-25
Főoldal » Cikkek » Hírek

Új oldal dizájn - Olvasd el, ha erre jársz!

Amint a rövid leírás részben említettem a weboldal elérkezett az utolsó egyben legnagyobb frissítéséhez. Igen jól olvashatjátok utoljára váltok témát az oldalon.

Kezdenem is rögtön a legelején. Azért döntöttem így, mert egyre kevesebb szabadidőm jut a weboldal fejlesztésére/karbantartására, ráadásul több, mint egy éve nem foglalkozok egy Counter Strikeal sem. Túl sok projectet csinálgatok már egyszerre és ezt ideje volt már dobni ( jelenleg emellett még készül egy játék, aztán ott van You Tube videózás, amivel nem tudok mit kezdeni és néha egy-egy "cikket" is írok). Persze a weboldal ezek után nem kerül törlésre és még néha frissítem is további tartalmakkal, útmutatókkal.

Egy pár információ az oldalról. A Shadow Strike 2011-ben indult egy Counter Strike szerver weboldalaként, ahol a tagok és a játékosok voltak ellátva kellő információval a szerverrel kapcsolatban. A szerver kezdetekben nem volt túl népszerű, ami később érthetetlen mód a visszájára fordult. Végül a kezdeti játékosok nagy része távozott az szerverről és az hanyatlásnak.

2012 elején váltottam először témát, amit egy mod váltás is követett. Újabb sikert értünk el és sikerült visszacsalnunk a játékosok 3/4ét. Megkezdődtek az adminisztrátori felvételek. A év felénél jártunk mikor a sok beérkezett panasz okán visszaváltottuk a régi modot. Közel az év végéhez pedig megkezdődtek a szerverhez készült útmutatók publikálásai. Itt volt egy kb. két hónapos leállás is, ami után gyakorlatilag minden játékost elvesztettünk. Így 2013. április 3-án a szerver végleg bezárta kapuit.

Köszönöm minden adminisztrátor társamnak, minden regisztrált tagnak, minden játékosnak és minden látogatónak a figyelmet, a segítséget, a részvételt és jó játékot! ^^

Vath

 

Kategória: Hírek | Hozzáadta:: Shadow (2014-08-20)
Megtekintések száma: 135
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]